Ne diferențiem ca gândire de alți designeri convenționali, specialiști în marketing și gânditori. Prin urmare, pentru noi, începe cu utilizatorii finali. Ne punem în locul utilizatorului pentru a înțelege cum este „experiența” cu adevărat. Partea creativă a noastră are apoi o platformă solidă pentru a defini culoarea, mesageria, iconografia, aspectul și interacțiunile captivante care reflectă înțelegerea noastră.

Web Design

Prima impresie a unui client sau a unui potențial partener se formează după ce îți accesează pagina web, de aceea noi ne asigurăm că o să vadă mereu ceva impresionant.

Magazin Online

Dacă vrei să îți vadă tot spațiul virtual produsele, te putem ajuta și cu asta, îți facem magazinul online și dacă ne lași îți și prezentăm produsele potențialilor clienți.

Social Media Marketing

Afacerea ta are nevoie de promovare în zonele cu cel mai mare impact, iar noi îți obținem cel mai bun raport calitate/preț.

Mentenanță

Noi te ajutăm cu tot ce ține de administrarea site-ului, cum ar fi conținutul, modificări pe site-ul actual, funcționalități noi, debugging și multe altele.

Branding

Poate ai deja rampa de lansare și vrei doar să-i oferi un aspect mai modern, noi lucrăm pe ce ai construit până acum și îți ducem proiectul la nivelul următor.

SEO

Pentru ca site-ul tău să fie mereu în top, noi îți optimizăm pagina pentru motoarele de căutare pentru ca afacerea ta să ajungă pe primele poziții în Google.

Consultanță

Dacă nu eșți sigur în ce direcție este următorul tău proiect putem să facem planul împreună, cu toți pașii necesari până ajungem unde ai tu nevoie.