Profită de consultanță gratuită

Clienții tăi sunt online, alătură-te lor!

Având la dispoziție atâtea informații în ziua de azi, ar părea simplu să îți faci singur un site pentru afacerea ta, nu e așa?

Ei bine, informații și instrumente găsești pe tot internetul, unele mai profesionale, altele mai puțin. Cert e că fiecare lucru trebuie învățat, fiecare opțiune sau personalizare trebuie încercată. Ce să mai zic dacă apar conflicte sau buguri pe platformă, poți ajunge să pierzi o grămadă de timp până reușești să îi dai de cap, iar timpul înseamnă bani. Nu e așa că timpul tău e prețios și ar trebui investit în ce îți aduce cel mai mult profit?

Noi știm cât de valoros este timpul tău, suntem activi și avem deja experiență pe acest domeniu, știm cum să scoatem maximul din instrumentele care le avem la dispoziție și cum să abordăm eventualele erori care pot apărea.

Te invităm să studiezi ofertele și pachetele noastre care le-am conceput în așa fel ca tu să poți alege și combina în funcție de nevoile afacerii tale.

Web Design

Prima impresie a unui client sau a unui potențial partener se formează după ce îți accesează pagina web, de aceea noi ne asigurăm că o să vadă mereu ceva impresionant.

Magazin Online

Dacă vrei să îți vadă tot spațiul virtual produsele, te putem ajuta și cu asta, îți facem magazinul online și dacă ne lași îți și prezentăm produsele potențialilor clienți.

Social Media Marketing

Afacerea ta are nevoie de promovare în zonele cu cel mai mare impact, iar noi îți obținem cel mai bun raport calitate/preț.

Mentenanță

Noi te ajutăm cu tot ce ține de administrarea site-ului, cum ar fi conținutul, modificări pe site-ul actual, funcționalități noi, debugging și multe altele.

Branding

Poate ai deja rampa de lansare și vrei doar să-i oferi un aspect mai modern, noi lucrăm pe ce ai construit până acum și îți ducem proiectul la nivelul următor.

SEO

Pentru ca site-ul tău să fie mereu în top, noi îți optimizăm pagina pentru motoarele de căutare pentru ca afacerea ta să ajungă pe primele poziții în Google.

Consultanță

Dacă nu eșți sigur în ce direcție este următorul tău proiect putem să facem planul împreună, cu toți pașii necesari până ajungem unde ai tu nevoie.

Contactează-ne!

Nu ești sigur daca serviciile noastre ți se potrivesc? Contactează-ne și ai prima ședință de consultanță coplet GRATUIT, astfel ca tu sa ne cunoști și să iei decizia potrivită.